AKTUELNO

Danas živi potpuno drugačijim životom.

Naš popularni pevač Boban Rajović sada vodi miran, porodičan život, sa suprugom Draganom i decom Ivanom, Anđelom i Andrijom, međutim, nije uvek bilo tako.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je raznih problema kod mene i to je neka ljudska karma. Imao sam teških trenutaka, ali sada kad sam zreliji, ne stidim se nijedne sekunde svog života. Imao sam nekih pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave jedno dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu ko nije bio u zatvoru, nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju to me je opametilo i osnažilo - rekao je Rajović.

Podsetimo, pevač je zbog saobraćajne nesreće završio u zatvoru u stranoj državi. Ipak, Boban ističe da decu vaspitava tako da ne ponavljaju njegove greške.

Foto: Pink.rs

Decu vaspitavam u skroz suprotnom smeru. To je bila neka moja brzopletost i neki trenuci u mladosti. Svo troje moje dece su daleko od toga, oni su sportisti i ne vraćamo se na te teme - naveo je pevač.

Boban je priznao da je bilo trenutaka u njegovom životu kada je ostao bez prebijene pare, u velikim dugovima, ali da se, na sreću, sve preokrenulo.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: O BORJANU SVI PRIČAJU, A NA ŽENI MU ZAVIDE! Supruga golmana Crvene zvezde izgleda kao TOP MODEL! (FOTO)

Imao sam mnogo teških trenutaka, smatram da je možda ta 2003. godina bila presudna. Tada mi je i najviše bila uzdrmana porodica. Imao sam dve male ćerke, a sin je imao samo dve godine. Dok sam ja bio u Beogradu, oni su živeli u Danskoj. Izdešavalo se svašta na privatnom planu, ostalo se i bez novčanih sredstava, imao sam ogromne dugove i taj period između 2003. i 2007. mi je bio najteži. Posle toga sam snimio pesmu "Usne boje vina" i pokrenuo se - otkrio je Rajović.

Pink.rs

#Boban Rajović

'