AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Anu Korać, Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru.

Koraćeva i Matora su tokom večeri započele temu njihovog prijateljstva, pa joj je Jovana rekla da je čula razne priče koje je Ana pričala drugim ljudima, a bile su u vezi sa Sanjom. Međutim, voditeljka Dušica imala je izuzetno teško pitanje za Anu, zbog kojeg se polemika oko prijateljstva nastavila.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko ti je bilo teško kada vidiš gde gubiš prijatelje? - upitala je Dušica.
Ja sam u jednom trenutku bila kriva za sve. Zbog njih mi je bilo krivo, jednostavno sam se slagala sa svim. Ako vi tako kažete, ja sam takva. Da li oni radili loše ili dobro, ja ću biti uz njih - ispričala je Ana.
Takva sam i ja Ana, ali zamisli da sam se ja ponašala kao ti. Meni je direktno Darko postavio pitanje i zamisli da ja ustanem i kažem da ću posle da pričam sa tobom. Ti si sama sebi konstantno pravila problem. David je jednom bio u pravu kad mi je rekao da ti ne sufliram. Ako te pitaju da li si vozila kola, trebala si da kažeš da si vozila. Isto sam ti rekla za Filipa da je trebalo da uđe, da ga pokopaš, bilo bi dva dana i ćao. Zato mi je bilo krivo - dodala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si moja drugarica i meni je sve to kao da se meni dešava - dodala je Sanja.
Bilo je milion nekih razloga, ali mi je najviše bilo krivo što smo različite. Ja sam rekla da nikada ne bih izdala Matoru - tvrdila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš li koliko smo mi čuli priča koliko si ti nas ogovarala. Isto smo čuli da je jedna osoba izjavila da sam ja nešto pričala loše za Davida i tebe, pa on mene sada ne gotivi, pa neke priče za Sanju, pa da si rekla da mi nikada nećeš oprostiti za čokoladne devojke. Sanja i ja smo se nasmejale za to, pa ti je poslala poruku da ćemo da pričamo o tome - nastavila je Jovana.
Nikada ih nije ogovarala napolju. Ljudi misle da ja imam uticaj na nju i da ja utičem na to sa kime će da se druži. Ja ni sa Ljubom nisam branio da se druži - dobacivao je David.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zadruga 2

'