AKTUELNO

Uvek voli da se našali.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" i miljenica nacije, ne prestaje da intrigira javnost svojim objavama na društvenim mrežama. Kija je na javnoj sceni već godinu dana i svoju vernu publiku redovno obraduje nastupima, novim pesmama, ali i zanimljivim komentarima.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je poznato, Kija je osvojila glavnu nagradu, njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, ali situacija na emotivnom putu je mnogo drugačija. Naime, Kija je pred milionskim auditorijumom prevarena, a njen odnos sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem je i te kako zategnut.

Jedan korisnik Instagrama je upitao Kiju zašto u kratkom roku objavi više sadržaja na Instagramu i zašto štiti Slobu, a ona je imala spreman odgovor.

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

Zašto smaraš sa Instagramom? Zašto ne pustiš jedan post više vremena, kao da štitiš balvana i da ne smeš imati više lajkova od njega. Stvarno malo preteruješ sa ovim postovima u sred noći. Idi malo odmaraj, odspavaj. A, pesma ti je stvarno super, Kijevci su ponosni na tebe - piše u komentaru, a onda je usledio Kijin odgovor:
Ne smem. Kada samo se razvodili, uslov je bio da on ima više lajkova - napisala je Kockareva o bivšem mužu Slobi Radanoviću i nasmejala sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da se Kockareva uvek vodi parolom "Malo šale nikad nije na odmet", a kako će Sloba reagovati kada ovo vidi, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: INTERNET GORI ZBOG OVE APLIKACIJE! Evo kako će Luna, Kija, Sloba, Ceca, Marko Miljković i ostali izgledati KADA OSTARE! (FOTO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'