AKTUELNO

Lepi Mića je dao savet Marku šta da uradi sa svojim životom.

Otkako je završen rijaliti program "Zadruga 2" rat između Lepog Miće i Marka Miljkovića ne jenjava. Naime, pevač je javno istakao da Miljković ne zaslužuje visoko drugo mesto koje je osvojio učešćem u "Zadruzi 2", da bi mu Marko takođe uzvratio prozivkama.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Marko je tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" rekao da je kupio novi automobil kome je dao ime po Lepom Mići, a potom je ekipi portala Pink.rs otkrio da je to "Lepi Mića sa 250 konja". Zbog ove provokacije, kontaktirali smo Miću koji je žestoko uzvratio Miljkoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Šta treba ja da kažem na Markove prozivke? Ja sam rekao da sam kupio magarca i taj magarac treba da se zove Marko Miljković. Međutim, magarac je inteligentniji od Marka Miljkovića, ne bih želeo da vređam svoje magare. Magare je plemenita životinja, radna i tvrdoglava. Tu nema poređenja. Neka sa srećom voza taj auto, neka uživa u njemu. Mislim da mu je životni san da vozi neki auto. To mu je kao garsonjera, u njemu jede, živi i spava. To mu je najveći životni uspeh. Ja bih mu poručio kao neko ko je od njega stariji da osnuje porodicu, da kupi sebi stan, da nađe neki posao, da ne bude bez imena, prezimena, posla i bez adrese. To je meni jadno, ti se hvališ da imaš "BMW" i da pričaš neke bajke. Dečko, oženi se, osnuj porodicu, preuzmi na sebe obaveze i odgovornost, a ne da prozivaš nekoga. Šta, imaš auto? Dečko je prvi put nešto u životu ostvario. Voziti polovan auto i prozivati nekoga zbog toga, to je smešna priča. Ja sam rekao da je on jedan nadobudni seljačić, primitivac iz provincije kog su zanela svetla velikoga grada, visoke zgrade, to mu je udarilo u glavu. To je definicija njega. Zanela ga svetla velikoga grada, zavrtelo mu se u glavi i ne zna gde će. Izgleda da je njegov najveći ulov Luna Đogani i taj polovni "BMW". Ako mu je to najveći uspeh, onda svaka čast i ono što bih ja rekao jeste da je moje magare inteligentnije od njega. I magarac moj ima "BMW", i on vozi "BMW" isto kao i Marko Miljković - rekao je Mića u intervjuu za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: AU, KAKVA PROVOKACIJA! Marko seo sa Lunom u auto koji je nazvao po LEPOM MIĆI, pa mu uputio još jednu BRUTALNU PROZIVKU! (VIDEO)

Mića nije štedeo reči za Miljkovića, a kako će Marko reagovati na njegove reči, ostaje da vidimo.

D. Božović

#Marko Miljković

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'