AKTUELNO

Kockareva dala odgovor na nezgodno pitanje.

U finalnoj emisiji 11. sezone popularne emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić je svojim gostima predložio da odigraju zanimljivu igru. Suzana Perić, Kristina Kija Kockar, Anđela Vujović Angellina i Alen Ademović su morali da odgovaraju na teška pitanja ili da jedu nešto od hrane koja ima čudan ukus.

Foto: TvPink Printscreen

- Dok si bila u kontaktu sa Slobom, koliko puta ste razmenjivali poruke?

Bili smo do mog rođendana u kontaktu. Milion poziva i milion poruka - otkrila je Kija.

- Kija, snimaš duet, Goca ili Nataša?

Nije fer. Hm! Au, ne znam. Sa Gocom, bliža sam sa njom privatno. Nataša i ja smo previše mimimi, mislim da bi mi se energija sa Gocom više poklopila - rekla je Kockareva.

Pročitajte još: NIJE SPREMNA ZA NEŠTO OZBILJNO! Nataša Bekvalac otkrila da je SAMA, a onda priznala ZAŠTO NE ŽELI MUŠKARCA KRAJ SEBE!

Foto: TvPink Printscreen

- Poređaj sledeće izvođače od najgoreg do najboljeg, po tvom mišljenju: Emina Jahović, Nikolija, Anastasija, Senidah, Maja Berović i sa kim bi volela duet?

Ja bih da jedem ovu hranu, glupo mi da kažem. Koga ja više volim? Maja Berović, Nikolija, Anastasija, Emina, Senidah, kako ja volim - rekla je Angellina.

Foto: TvPink Printscreen

- Suzi, navedi dva frajera sa javne scene na koja si se svojevremeno ložila?

Pošto sam ja iz Sarajeva, Bregović je bio taj koji je bio sinonim svega, mi smo bežali iz Gimnazije da bi bile u poznatom kafiću, da bi malo virnule i Boris Novković - otkrila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku.

M.P.

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'