AKTUELNO

Kao i uvek, iskreno je odgovarala na sva Ognjenova pitanja.

Pevačica Nataša Bekvalac je jedna od gostiju u večerašnjoj emisiji Ognjena Amidžića. Njih dvoje su se ludo zabavljali, a onda je voditelj spomenuo neke malo ozbiljnije teme poput ljubavnog života. Pre toga ju je upitao da li ima nameru da sve svoje izjave kompletira u jednu knjigu.

To ću pred kraj života, jer ću biti razapeta do tada. Možda spaljena kao veštica. Podneću žrtvu ako treba - našalila se pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon svega što je preživela sa poslednjim suprugom, Nataša je Ognjenu priznala da je sama, ali i da nije spremna da dozvoli svakom da priđe njenoj porodici u tom smislu, jer je pravila greške.

Niko mi nije ni primirisao. Sama sam. Nisam se još razvela, ali više nisam u zajednici. Kako zračiš, tako privlačiš. Ja sam rođena spremna, ali se još nije pojavio niko ko mi privlači pažnju. Sada sam baš komplikovana. Imam ćerku koja je u pubertetu, malo dete, nisam spremna da dozvolim svakome da priđe tome, ali nešto neozbiljno što da ne - potom je otkrila kako fukcioniše sa porodicom:

Foto: TvPink Printscreen

Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, dadilju moje ćerke koju već gledam kao najbolju drugaricu. Nas četiri smo savršena porodica. Sve žene, čak imamo i psa ženskog, ništa muško - govorila je Nataša iskreno.

Kako bi svima dokazao kako Nataša kao roditelj ima autoritet, Ognjen je pustio snimak u kom se Nataša obraća ćerki Hani i njenim drugaricama i govori im da skinu šminku i počnu da uče matematiku. Scena je nasmejala sve u studiju pa i pevačicu.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da ne treba da ima Instagram sa 12 godina. Imam dvostruke aršine za moju decu. Ti, Ognjene, imaš sina, drugačije je - kratko je prokomentarisala pevačica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

I.R.

#Nataša Bekvalac

'