AKTUELNO

Njihova pesma "Problem" je prva u trendingu.

U jedanaestoj sezoni zabavnog programa emisije "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić je ugostio dve velike regionalne zvezde Maju Berović i Acu Lukasa.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su snimili duet pod nazivom "Problem" i za kratko vreme pobrali sve simpatije milionskog auditorijuma, a evo šta kažu Maja i Aca o zajedničkoj saradnji.

Ja se slabo razumem u te preglede, to sam od skoro počeo da pratim. Mogu ti reći da smo prvi u trendingu u Nemačkoj, Švajcarskoj, Hrvatskoj, Srbiji - rekao je Lukas.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pre pet, šest godina zvala Acu i on tada nije mogao da snimi duet, bio je u tom nekom emotivnom rastrojstvu. Sada je on mene pozvao, ponudio mi tu sjajnu pesmu - otkrila je Maja kako je došlo do njihove saradnje.
Ja sam tad bio baš bezveze, posle mi je bilo žao zbog toga. Mnogo je dobra pesma i odmah mi je Maja pala na pamet. Sve je super, pesma je dobra, baš je ispalo kako treba - dodao je Lukas.
Publika kao da je jedva čekala da dođe ova pesma. Ovo je neka stara Maja u novom vremenu. Ovo je nešto što je ličilo na moje stare pesme. Moji fanovi su najsrećniji - ispričala je Berovićka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'ON JE DRIPAC KOJI JE ISKORISTIO TO ŠTO ONA NE MOŽE BEZ S*KSA' Bivši zadrugari ZGRANUTI kada su čuli da su se Luna i Miljković POMIRILI! (FOTO)

D. B.

#Aca Lukas

#Amidži Šou

#Maja Berović

#Ognjen Amidžić

'