AKTUELNO

Sami su sebe demantovali!

Stanari Bele kuće su u rijaliti program "Zadrugu 2" ušli sa jednim stavom i predstavljali sebe u što boljem svetlu, da bi se kasnije ispostavilo da nisu jaki na rečima i da nisu spremni da održe ono što su rekli.

Samo neki od zadrugara koje su pogazili svoju reč i demantovali sebe su Ana Korać, Suzana Perović, Nadežda Biljić, Luna Đogani i David Dragojević.

Ana Korać je tokom razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem priznala da ne bi ušla u vezu sa Davidom Dragojevićem, čak iako on raskine sa Aleksandrom Subotić jer se to kosi sa njenim kodeksima. No, ona je svoju reč pogazila odmah pošto je Subotićeva napustila Belu kuću.

Nadežda Biljić je u rijaliti programu "Zadruga 2" popustila pred emocijama prema Tomi Paniću i sa njim imala seks pred milionskim auditorijumom. Nakon njihove prve svađe, Nadežda je rekla kako više neće imati odnose sa njim, ali je svoju reč pogazila iste noći, a o svemu ovome detaljnije pogledajte u narednom snimku.

Luna Đogani je grcala u suzama i klela se u Anabelu Atijas kako neće jesti hranu u Beloj kući i da će da gladuje, a samo nakon nekoliko minuta je pogazila svoju reč i jela na Rajskom ostrvu, o čemu govori naredni snimak.

David Dragojević je takođe zadrugar koji je pogazio svoju reč govorivši da neće nikada ostaviti Aleksandru Subotić. Osim što je pokazao da nije od reči, David je izgubio i titulu "džentlmena, pa je po Aleksandrinom napuštanju Bele kuće, pao pod ljubavnu čaroliju Ane Korać.

Pročitajte još: ŠTA MUČI STANIJU? Marković pokušao da dobije odgovor od Dobrojevićeve, njene reči su ga OSTAVILE U ČUDU! (VIDEO)

Suzana Perović je imala veoma turbulentan odnos sa Mikijem Đuričićem, a "svedoci" njihovih žučnih rasprava su "zidovi rehabilitacije" gde su se oni svakodnevno svađali. Suzana je nekoliko puta napuštala rehab govorivši kako nikad neće kročiti tamo, pa se u isti bezbroj puta vraćala.

D. B.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Zadruga 2

'