AKTUELNO

Dobio napad besa.

Stefan Đurić Rasta je na nedavno održanom nastupu podgoričku publiku nazivao braćom i sestrama i sve je bilo u najboljem redu dok navodno nije došlo do incidenta.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SKUPILA 50.000 EVRA, A ONDA JE USLEDIO PAKAO: Radu Manojlović danima progonili, odmah zvala advokate u pomoć (FOTO)

Kako prenose mediji, mladić iz publike bacio je metalni predmet prema bini na jednom festivalu. Rasta je, navodno, potom sišao sa bine, a odmah za njim su i ostali momci iz ekipe sišli do prvih redova. U tom trenutku obezbeđenje je krenulo prema muzičarima zbog haosa koji je nastao. Očevici gorovore da je Rasta pozivao mladića da dođe, nazivajući ga navodno pogrdnim imenima, ali je sprečen veći incident. Stefan se sa ekipom vratio na binu obaveštavajući okupljene da će otpevati još jednu pesmu, a potom je završio je nastup za manje od dva minuta i napustio binu.

Po izlasku iz VIP lože Rasta i njegova ekipa su, kako svedoče očevici, udarali stolice i bili su besni. S druge strane, reper je nakon nastupa na svom Instagram storiju podelio snimke sa koncerta na kojima ništa nije ukazivalo da je došlo do bilo kakvog incidenta, povodom kojeg se do sada nije oglašavao.

Pink.rs

#Stefan Đurić Rasta

'