AKTUELNO

Sve je počelo onda kada je odustala od kupovine nekretnine.

Popularna pevačica Rada Manojlović prošla je kroz agoniju kada je odustala od kupovine stana u jednom objektu, s obzirom na to da je investitor počeo da je uznemirava.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE MOGUĆE?! Pojavila se ŠOK FOTKA Nade Topčagić: Pogledajte njeno VRUĆE IZDANJE (FOTO)

Kako se šuška, Rada je izdvojila čak 50.000 evra i ovim novcem planirala da kapariše stan u novogradnji. Pevačica je navodno odabrala stan i dogovorila sa investitorom da mu isplati pola sume pre useljenja, a drugu polovinu nakon toga, ali kada su njeni advokati proverili papirologiju upozorili su je da ni slučajno ne daje novac za kaparu.

Ispostavilo se, kako se navodi, da je u pitanju objekat koji nije legalizovan i uknjižen, pa je Rada pozvala investitora i rekla mu da je pronašla bolju ponudu i da nije zainteresovana za kupovinu.

Foto: Instagram

Kako se dalje navodi, on je zbog toga pobesneo, te je počeo da proganja pevačicu pod izgovorom da je navodno čuvao taj stan za nju i da je zbog nje odbio mnoge stalne kupce. Uznemiravanje je prestalo tek kada je Radin advokat poslao pismeno upozorenje investitoru u kom ga opominje da će ga prijaviti građevinskoj inspekciji ukoliko je ne ostavi na miru, posle čega se agonija završila.

Pink.rs

#Rada Manojlović

#Radmila Rada Manojlović

'