AKTUELNO

Sa denserom je snimila samo nekoliko pesama.

Raskol u muzičkoj grupi koja je harala devedesetih "Fanki Dži" nastao je kada su supružnici Gagi Đogani i Anabela tada Đogani, a sada Atijas, odlučili da stave tačku na svoj brak. Anabela je napustila grupu i otpočela solo karijeru, a Gagi je počeo "potragu" za novim ženskim vokalom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anabelu je te 2009. godine zamenila seksepilna Marina Uzelac, koja je sa Gagijem već 2010. godine snimila pesme "Arogantna kraljica" i "Pali anđeo". Singlovi su za kratko vreme opčinili publiku i Marina je zadobila njihove simpatije.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, saradnja nije potrajala, pa je "Pali anđeo" ujedno bila i poslednja pesma koju je Marina snimila sa grupom "Fanki Dži", a Gagi je tada tvrdio da mladu pevačicu publika nikada nije prihvatila kao Anabelinu zamenu.

Nakon što je napustila Gagija, Marina nije odustala od muzike, pa je nastavila da nastupa po beogradskim klubovima sa Sašom Kovačevićem, a nešto kasnije i sa Davorom Jovanovićem.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE SNIMKE IZ DARKOVOG ŠATORA: Brestač na nogama, lumperajka kakva se ne pamti! Ovako Lazić slavi ROĐENJE SINA (VIDEO)

Ona i dalje sjajno izgleda, pleni šarmom i zanosnom linijom, a ponosna je majka petogodišnjeg dečaka.

R. L.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

'