AKTUELNO

Na događaju održanom u Beogradu, RnB umetnica Senidah dobila je nagradu "Nova regionalna zvezda", koju dodeljuju televizija Pink i šoubiz emisija "Premijera".

Senidah je bila glavna zvezda događaja, na kome se pojavila u oversize kombinezonu i još jednom pokazala da ona postavlja pravila kada je odevanje u pitanju! Brojne novinarske ekipe želele su da razgovaraju sa njom, s obzirom na to da je ovo bio njen prvi susret sa medijima nakon što je u martu javnosti predstavila svoj prvi album "Bez Tebe". Nakon toga, Senidah je objavila i singlove "Mišići" i "Sve bih" koji su u vrhu slušanosti na regionalnim top listama.

Hvala što me pratite. Ja ću vam dati sve, još muzike, toliko da nećete moći bez mene - kroz smeh je izjavila poznata pevačica.

Foto: Boško Karanović

Dok se njeni novi hitovi neprekidno vrte na radio stanicama širom regiona, Senidah se sprema za svoj sledeći veliki nastup pred publikom u Srbiji. U petak 28. juna ona će nastupiti na velikom koncertu u Novom Sadu, a pored nove regionalne zvezde publiku će ovom prilikom razmrdati i Cobi.

Foto: Matic Krežmar

Autor: Pink.rs

#Nagrada

#Premijera

#Senidah

'