AKTUELNO

Još jedna uzbudljiva noć!

Rvanje zadrugarki u čokoladi pre dve nedelje u emisiji 'Amidži šou' pratio je milionski auditorijum, a ovog utorka Ognjen Amidžić pripremio je novi izazov za učesnike najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Nakon što je osam zadrugarki pokazalo zavidno umeće u rvanju, u ovonedeljnoj emisiji, će se pored žena i muškarci oprobati u novoj igrici koju je Ognjen osmislio. U susret velikom finalu "Zadruge", učesnici će biti deo neverovatne večeri rodea i kruške u takmičenju snage i umeća.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Zadrugarke će se ovog utorka takmičiti u jahanju na električnom biku, za šta će morati da pokažu ozbiljnu fizičku spremnost, ukoliko žele da odnesu pobedu.

Koja zadrugaka će iz ovog rodea izaći kao pobednica, saznaćete u emisiji 'Amidži šou'.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Sa druge strane, muškarci će morati da pokažu svu snagu - oprobaće se udaranju kruške, nezaobilaznog rekvizita ne samo u treniranju boksa, već i u svakom luna parku.

Koji zadrugar će izaći iz ovog okršaja sa titulom najjačeg, gledaćete već sutra uveče.

Kao i uvek, Ognjenu će u ovom takmičenju pomagati i stručni žiri, koji će ocenjivati umeće zadrugara u ovim neobičnim izazovima.

Kako će se zadrugari snaći na električnom biku i u udaranju kruške, ostaje nam da vidimo omiljenom lejt najt šou programu 'Amidži šou' u utorak 25. juna od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Amidži Šou

#Rijaliti Zadruga

#najava

'