AKTUELNO

Odlučila da za portal Pink.rs demantuje Baneta.

Danas su bivši učesnici "Zadruge 2" postavljali pitanja aktuelnim stanarima Bele kuće, a jedna od njih bila je i Zerina Hećo. Nakon emisije, Bane Čolak komentarisao je svoju bivšu devojku sa Zoricom Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je tom prilikom rekao cimerki kako je Zerina bila u vezama sa oženjenim muškarcima i da se umešala izvesnom gospodinu u brak, dok su njih dvoje bili u vezi. Bane je izjavio i kako je Zerina živela u stanu oženjenog gospodina i da je u taj stan često dolazila njegova supruga koja je pravila probleme: "A zauzvrat joj je davao stan. I posle mesec dana od kad je bila sa mnom, bila nešto nervozna i ja je pitao šta je bilo, on joj tražio 500 evra, jer se nisu više viđali za stan" - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovih dešavanja portal Pink.rs kontaktirala je Zerina Hećo, koja je želela oštro da demantuje Baneta i najavila da će već ujutru podneti tužbu protiv svog nekadašnjeg momka.

Moraće sve da dokaže na sudu, ujutru će biti tužen Čolak. Sa nestrpljenjem očekujem okončanje sudskih procesa i sa javnošću ću da podelim presudu koja će bez sumnje ići u moju korist. Od sada za vređanje moje ličnosti i ugleda, iznošenja neistina i kleveta, ću potražiti pravdu na sudu! - kaže Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: MNOGO JE POGODILO PITANJE KOJE JOJ JE POSTAVILA KETI: Mina počela da se preispituje svoje životne odluke, pa se izjadala Bori! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Bane Čolak

'