AKTUELNO

Od prijatelja je saznao za venčanje.

Vest da su se popularna pevačica Rada Manojlović i njen dečko pevač Haris Berković venčali u tajnosti, u srpskoj prestonici, odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Žene su ga obožavale, snimio je duet sa Severinom, govorili su da je isti Čola, a onda je nestao NA VRHUNCU KARIJERE: Evo kako danas izgleda Leo! (FOTO)

Iako su im mnogi čestitali i bili oduševljeni činjenicom da nisu napravili veliku pompu, to se navodno nije dopalo pevačevom ocu.

Rada i Haris se nisu nadali da će se tako brzo saznati da su se venčali, mislili su da će oni biti ti koji će porodicama saopštiti lepe vesti. Međutim, kada je Harisova porodica sve saznala iz medija, pozvali su ga i nastala je ozbiljna svađa - započinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje

Foto: Printscreen Instagram

Haris je pokušao da im objasni da je to bila njegova i Radina želja da se venčaju bez pritiska i pompe. Otac Mirsad je rekao da ga to uopšte ne zanima i da su im napravili veliki problem u Bosni, jer ih rođaci zovu i čestitaju im, a oni ne znaju šta da kažu. Jasno mu je stavio do znanja da više ne želi kontakt sa njima i da nisu smeli da se uzmu, a da ga ne obaveste o tome. Verovatno će ga proći ljutnja za koji dan jer on mnogo voli Radu i više nije protiv njihove ljubavi - završava izvor, a da li je ovo zaista istina ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Haris Berković

#Rada Manojlović

#Radmila Rada Manojlović

'