AKTUELNO

Maneken joj trenutno nije u fokusu interesovanja.

Među mnogobrojnim poznatim zvanicama na žurki emisije "Premijera" povodom petog rođendana bila je i učesnica prve sezone "Zadruge", pevačica Teodora Džehverović.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Pre nego što je sela u automobil sa pobednicom "Zadruge" Kristinom Kockar sa kojom je zatim imala udes, Teodora Džehverović je razgovarala sa ekipom portala Pink.rs i poželela sve najbolje našim kolegama.

PROČITAJTE: KIJA SE OGLASILA ZA PINK.RS NAKON UDESA! Kockareva otkrila kako se sada oseća! (VIDEO)

Kada sam bila mlađa i kada sam tek počinjala, bio mi je san da sarađujem sa vama i uvek sam govorila: "Jao, kada ću ja biti na toj televiziji i u toj emisiji". To je danas uspeh za mene - rekla je Teodora.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Teodra je nedavno obajvila svoj prvi album, koji je za kratko vreme postao veoma slušan. Ona nam je ovom prilikom rekla i da zbog poslovnih obaveza još uvek nije sigurna gde će letovati.

Sve prolazi onako kako sam očekivala. Jedva da ću otići na odmor. Planirali smo u avgustu, ali je velika potražnja, što je dobro, i možda ću tek u septembru otići. Ne znam ove godine gde ću. Da li ću malo bliže ili će to biti neka dalja destinacija, videćemo - izjavila je Džehverovićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Nas je zanimalo i da li je Teodora promenila stav da ne priča o svom bivšem momku Anđelu Rankoviću, sa koji, je bila u ljubavnoj vezi tokom prve sezone rijaliti programa "Zadruga".

Nisam promenila stav. Smatram da niko od nas nije zaslužio da se toliko otvara. Ljudi će verovati šta god žele i smatram da nisam dužna da objašnjavam - zaključila je Teodora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Teodora Džehverović

'