AKTUELNO

Prisetila se dešavanja iz prošle sezone.

Luna Đogani noćas je tokom proslave devojačke večeri Sanje Stanković, razgovarala sa Stanijom Dobrojević. Tom prilikom njih dve dotakle su se Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija je želela da čuje kakav je bio Lunin odnos sa Kijom, dok su bile u prvoj sezoni "Zadruge". Inače, Đoganijeva je tada bila u vezi sa Radanovićem, dok je Sloba tada bio u braku sa Kockarevom.

Foto: RTV Pink

Ona je prva prema meni imala takav pristup. Mi smo bile okej. Ona je imala stav. Ona je bila prema meni... To je bilo... Ona je nešto mene počela, ja sam poludela zbog Marka Miljkovića. Onda sam ga (Slobu) ja udarila i ona je otišla kod njega (Slobe) da ga mazi i ja sam poludela i rekla sam joj to: "K*rvo". Sve najgore, užas... Ja sam ovde ponovo ušla, jer je ovo bio jedini način da nastavim dalje. Da sam ostala kod kuće, ja bih bila katastrofa - pričala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko mi je pomogao, vratio mi je samopouzdanje. U pravom trenutku je naišao. Vratio mi je sigurnost. Zbog njegove emocije, ja sam sigurna. Znaš kakva sam ja devojka pre bila, mnogo jaka i sigurna - dodala je Luna.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'