AKTUELNO

U iskrenom razgovoru za Pink.rs priznala je kako izgleda njen život kada se ugase svetla reflektora, ali i kakva je situacija na njenom emotivnom planu.

Popularnu voditeljku TV Pink Dajanu Paunović sreli smo sinoć u kući kralja Petra Prvog na Senjaku, gde je svoja dela izložila umetnica Džulijet Terani. Voditeljka "Svitanja" zablistala je na ovom javnom događaju gde su svi pogledi bili uprti u nju, a na samom početku razgovora priznali smo joj da nam je čudno što smo je zatekli na javnom događaju, budući da je uglavnom na poslu ili sa svojim sinom Dušanom.

Foto: Pink.rs, privatna arhiva

- To je moj život, penzionerski, jako rano ležem... To pričam već dve godine, mislim da to i vrapci na grani znaju, ali zaista ležem rano, ustajem još ranije. Šta da vam kažem! Retko ko bi to mogao da izdrži, ko nije navikao, ali ja jesam - objasnila je Dajana, koja je priznala da joj je se u vreme našeg razgovora već bližilo vreme za spavanje.

- Ja se gasim, već posle 18 sati – gotovo – to je kuća, film, knjiga, ili završne pripreme za posao. Živim skromno i povučeno.

Kada ima slobodnog vremena, uglavnom voli da se posveti sebi i radi ono što je čini srećnom i unosi mir.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

- Najviše vremena provodim sa detetom, mada volim i da se osamim, da budem sama sa sobom u četiri zida... To je neka moja terapija, kada ja sama sa sobom razgovaram, i čitam knjigu, gledam seriju... Na taj način se opuštam, a sa prijateljima se, naravno, viđam koliko mi to obaveze dozvoljavaju. Obično su to kućne varijante, retko kada izlazim - priznala je voditeljka.

Primetili smo i da održava sjajnu liniju, a nismo mogli, a da se ne upitamo - kako?

- Verujte mi, ja ne stižem ni da jedem! Gurman sam po prirodi, ali držim balans. Generalno, balans držim u životu, to je najvažnije. Gledam da ne jedem uveče, ništa što je mnogo kalorično, slatkiše da izbacim... Šta ću, muku mučim, kao i svaka žena, ali dobro, ne dam se - objasnila je Paunovićeva.

Foto: Pink.rs

Budući da je jedna od najlepših, najuspešnijih i najistaknutijih TV voditeljki na našoj javnoj sceni, upitali smo Dajanu da li se susrela sa ljubomorom od strane kolega ili pak tračevima.

- Nisam se susretala sa takvim situacijama, ja sam jedna introventna osoba – bavim se samo sobom, vlastitim životom i ništa me drugo ne interesuje. Ne interesuju me gradske priče, rekla-kazala - objasnila je Dajana, koju je ipak pratio glas svojevremeno da joj je srce osvojio jedan političar, što je demantovala.

Foto: Pink.rs, privatna arhiva

- To je bio takav splet okolnosti, budalaština... Ali dobro, ništa loše nije bilo u tekstu, samo malo bombastičan naslov - objasnila je lepa voditeljka i dodala da je "slobodna kao ptica na grani".

Od ljubavi pak ne beži, već je priželjkuje.

Mislim da mora da se dogodi ta hemija, konekcija između dvoje ljudi i ja verujem u ljubav na prvi pogled. Ako me to u prvom trenutku ne pogodi, do toga teško da će s drugim pogledom doći. Verujem u fatalnu ljubav, verujem u ljubav na prvi pogled i nadam se da će mi se tako nešto dogoditi u životu - priznala je Dajana za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Pogledajte njen intervju:

D. Tanasijević

#Dajana Paunović

'