AKTUELNO

Koleginice sa estrade upriličile slavlje.

Za našu popularnu mladu pevačicu Editu Aradinović danas je poseban dan. Njena majka Florija Aradinović danas proslavlja 52. rođendan, pa je pevačica tim povodom upriličila glamurozno veselje.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: HITNO JOJ JE POTREBNA KRV: Bivša misica Dijana Milojković vodi najtežu borbu SA OPAKOM BOLEŠĆU, javnost ju je upoznala kao velikog BORCA, a sada joj treba POMOĆ! (FOTO)

Edita je majci čestitala rođendan i na društvenoj mreži Instagram emotivnom porukom i fotografijama, koje nikoga nisu ostavile ravnodušne.

Prijatelj moj, ruža moja... Moje sve,moja mama - napisala je pevačica uz fotografiju sa majkom.
U svakoj bašti raste po jedna ruža i svako ima nekog da mu ruke pruža, i ja imam tebe ružo moja, tebe jednu sto nespokoja - piše na slavljeničkoj torti Florije koju joj je očigledno pripremila mlađa ćerka.

Edita je na proslavi blistala u plavoj, satenskoj, kratkoj haljini, a veselje su upriličile i njene dobre prijateljice sa estrade Tamara Milutinović, Katarina Grujić i Vanja Mijatović, a Aradinovićeva je uz fotografiju sa njima napisala "Žene koje najviše volim".

View this post on Instagram

Familija❤️

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

Jedina koja se nije pojavila na proslavi jeste Editina starija sestra Indira Indi Aradinović. Ono što je interesantno jeste da su sestre bile u žestokom ratu, pa su se u medijima mogle pročitati javne prozivke, ali su nedavno izgladile odnose. Zašto se Indi ipak nije pojavila na ovoj proslavi, ostaje da saznamo.

R. L.

#Edita Aradinović

'