AKTUELNO

Svi su uživali u ovom spektaklu.

Drugo polufinalno veče ove jubilarne pete sezone "Pinkove zvezdice - All stars" otvorila je Nika Purić. Ona je odlučila da se ove noći predstavi pesmom Zdravka Čolića "Jedna zima sa Kristinom".

Foto: Pink.rs

Nika je i ovoga puta uspela da oduševi kako publiku, tako i petočlani žiri, svojim performansom. Od nje smo navikli da uvek napravi bajku na sceni, a ona je to ovoga puta i uspela. Na stejdžu pored Nike bili su i plesači, koji su dočarali atmosferu iz pesme, pa je čak provejavao i sneg.

Foto: TvPink Printscreen

Iako žiri večeras neće imati priliku da ocenjuje zvezdice, već to umesto njih radi verna publika, oni su ipak prokomentarisali Nikin nastup.

Hvala ti što si me vratila u ovaj čarobni momenat, kao da je vreme stalo, kao da nisam nikad ni odlazio odavde. Uvela si me u čarobni svet "Zvezdica". Sve je bilo prelepo, predivno. Svaka čast, čestitam - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je bilo uživanje gledati kako napreduješ, kako prihvataš svaku kritiku onako kako treba. Ovo je bio fantastičan nastup večeras. Večeras si božanstvena - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam kritikovala takmičare ni u prošloj sezoni u polufinalu. Bila si slatka večeras, toliko je sve bilo prigodno, pristojno, a interesantno. Kao i uvek bila si na visini zadatka i ja ti čestitam na tome - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Niku Purić, njen redni broj za glasanje je 1, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao nastup ove talentovane zvezdice pogledajte u narednom prilogu.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'