AKTUELNO

Život ih nije mazio!

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima Darko Radovanović tragično je nastradao zajedno sa svojim menadžerom u teškoj saobraćajnoj nesreći 2011. godine na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Međutim, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila ovu porodicu.

Foto: Printscreen YouTube/AL HAMED

Pevačeva bivša snaja A. R. iz Obrenovca u martu prošle godine je uhapšena zbog pokušaja ubistva nevenčanog supruga A. J.

A. R. je, nakon višegodišnjeg maltreitranja, u svog supruga ispalila kišu metaka, a potom se sama prijavila policiji. Kako se navodi, ona, koja je inače iz ugledne i dobrostojeće obrenovačke porodice, je skoro deceniju trpela porodično nasilje i torturu. Prema prvim informacijama iz istrage, ona je uzela pištolj "glok", koji poseduje njena zaova. Ispalila je ceo šaržer i sa pet hitaca pogodila nevenčanog supruga, po dva hica u grudi i u stomak, a jedan u zadnjicu. Kobni sukob započeo je u subotu na svadbi njene rođake kada se posvađala sa suprugom koji je bio pijan. On je u jednom trenutku i fizički nasrnuo na ženu, nakon čega je ona uzela pištolj i upucala ga.

Do sukoba i svađe koja je kulminirala u pucnjavu je došlo u prisustvu njihove zajedničke ćerke i sina ubijenog iz prvog braka.

- Njegov sin je istrčao iz kuće sav krvav, i uputio se ka susednoj kući gde mu žive tetka i baba. One su počele da viču. Za to vreme A. R. je pozvala policiju i sama se prijavila. Nakon toga je sin došao i zagrlio maćehu - rekao je tada izvor koji je bio upoznat sa incidentom.

Ona je uhapšena i pred tužiocem je rekla da je na muža pucala u samoodbrani. Svedočio je i njegov sin, koji je priznao da je njegov otac maltretirao maćehu.

A. R. je bila u braku sa bratom poginulog Radovanovića, a iako je sa njim dobila dvoje dece, napustila ga je kako bi u Italiji započela život sa suprugom koji je maltretirao. Iako su se Radovanovićev brat i ona rastali, ona nikada nije vratila svoje devojačko prezime, a nikome nije jasno zašto je to učinila.

Autor: Pink.rs

#Darko Radovanović

'