AKTUELNO

Srećna porodica!

Pevačica Seka Aleksić juče je ekskluzivno za portal Pink.rs potvrdila da je u drugom stanju, te da će se ponovo ostvariti u ulozi majke. Seka i njen suprug Veljko već imaju sina Jakova, koji im je doneo veliku radost u porodici, a prinovu su odavno priželjkivali.

Foto: Privatna arhiva

Seka i Veljko su se upoznali 2009. godine, a kako je ona tada pričala, odmah je znala da će on biti njen muž.

Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: "Ovo će biti moj muž". Osetila sam da je on pravi muškarac za mene - govorila je tada Seka.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Njih dvoje su se venčali 2010. godine, a glamurozno svadbeno veselje organizovano je u jednom prestoničkom restoranu. Mlada je promenila nekoliko venčanica, a na veselju je bio prisutan veliki broj njenih kolega. Tada su, specijalno za njih, stigle burme iz Švajcarkse koje su vredne više desetina hiljada evra.

Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno... Jedva sam čekala da izgovorim "sudbonosno da". Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje - govorila je tada Seka.

Foto: Pink.rs

Krajem iste godine pevačica je imala vanmateričnu trudnoću, što joj je teško palo, ali se nije predala. Nakon višegodišnjih pokušaja, ona je 2016. godine na svet donela sina Jakova, koji je najveći ponos svojih roditelja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: Pink.rs

#Seka Aleksić

'