AKTUELNO

Ovo su zvanični podaci!

Prva sezona "Zadruge" ostvarila je predviđanja čelnika TV Pink da će biti najgledaniji rijaliti na ovim prostorima - više od deset meseci, u do tada neviđenom TV formatu, pet miliona gledalaca svakodnevno je pratilo svaki korak učesnika i sve situacije koje su se odvijale pred kamerama. Zbog uspeha prve, s razlogom je pred početak druge sezone "Zadruge" postojala velika odgovornost da se poverenje publike opravda.

Druga sezona "Zadruge" počela je 6. septembra prošle godine i prema jedinim zvaničnim merenjima TV gledanosti, agencije Nielsen, tokom proteklih devet meseci, gledanost rijalitija je rasla.

Od početka 2019. godine, tačnije u periodu od 1. januara do 12. juna kada je vršeno merenje, zabeležen je kontinuirani rast u ukupnom udelu gledanosti druge sezone rijalitija "Zadruga".

Foto: Promo.

Prema zvaničnim merenjima agencije Nielsen, udeo u gledanosti svih emisija "Zadruge" u januaru iznosio je 17,3 odsto, da bi u junu taj broj porastao na 20,6 odsto.

Drugo merenje odnosi se na udeo TV emitera u ukupnoj gledanosti televizija u toku trajanja "Zadruge", odnosno na to kakva je prosečna gledanost ostalih televizija sa nacionalnom frekvencijom, uključujući i Javni servis, dok traje "Zadruga", u periodu od 1. do 12. juna.

Foto: Promo.

Sa udelom u gledanosti od 20,6 odsto, TV Pink i "Zadruga" ostavila je daleko iza sebe konkurentske televizije, ali i Javni servis, što je još jedan dokaz da je najgledaniji format u zemlji i regionu.

Podsetimo, za potrebe druge sezone "Zadruge" sagrađena je cela jedna kneževina sa više od 100 objekata, morskim zalivom, rajskim ostrvom, u Šimanovce su stigle najvrednije reprodukcije, ali i pojedini originali različitih umetničkih dela iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope, kao i flota čamaca, jahti i brodova. Impresivni kompleks "Zadruge" 6. septembra postao je dom za 52 učesnika, čije smo živote gledali prethodnih devet meseci. "Zadruga" ulazi u samu završnicu, a uskoro ćemo saznati ko će pobediti u drugoj sezoni najgledanijeg rijaltiija na ovim prostorima.

Pink.rs

#Gledanost

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'