AKTUELNO

I Dušica je pre deceniju i po bila učesnica ovog popularnog kviza.

Od mnogobrojnih emisija koje su se tokom 25 godina postojanja emitovale na TV Pink, jedna od svakako najomiljenijih bila je "Ruski rulet", jedinstveni kviz u kom pobeđuje kombinacija znanja, strategije i sreće.

Od 2003. godine, kada je kviz "Ruski rulet" počeo sa emitovanjem, zbog samog koncepta kviza, publika je odlično reagovala na ovaj projekat.

Pet učesnika takmiče se jedan protiv drugog u četiri eliminacione runde - posle svake, jedan takmičar biva diskvalifikovan, a novčani iznos koji je do tada osvojio deli se na preostale učesnike. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor mora da odigra "ruski rulet" i testira svoju sreću. Može da propadne kroz rupu ili preživi i nastavi da igra igru. Jedino oni najfokusiraniji, najinteligentniji i najsrećniji mogli su da pobede u ovom zanimljivom kvizu.

Voditelji "Ruskog ruleta" bili su glumci Irfan Mensur, Milan Kalinić i Dragan Marinković Maca, koji su kroz tri sezone vodili učesnike kroz ovo nevakidašnje takmičenje.

Gledaocima su posebno zanimljive bile epizode kada su se takmičile poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života. Oni su tada osvojeni iznos na kraju takmičenja donirali humanitarnim organizacijama u našoj zemlji.

Nedavno se i Dušica Jakovljević na svom Instagram profilu prisetila svog učešća u ovom kvizu pre, verovali ili ne, 15 godina. Naime, Dušica je u ovoj epizodi pokazala znanje, ali je imala i sreće, te je prošla u finalnu rundu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njeni pratioci bili su oduševljeni ovim podsećanjem, a po čemu vi pamtite kviz "Ruski rulet"?

Autor: M. Đ.

#Dušica Jakovljević

#Milan Kalinić

#RTV Pink

#Ruski rulet

#Televizija Pink

'