AKTUELNO

Nemaju problem da podele fotografije iz ovog perioda!

Kreće sezona matura, a naše poznate ličnosti su se prisetile kako su oni izgledali na ovoj, za mnoge posebnoj, večeri. Neki bi najradije spalili fotografije od ove noći, a neki ih sa ponosom pokazuju. Oni koji nemaju problem da pokažu slike sa maturske večeri su ih podelili sa nama.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ

Voditeljka najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima Dušica Jakovljević je na svojoj maturskoj večeri ponela kratku plavu haljinu i srebrne sandale. A ono što se da primetiti je da je Jakovljevićeva u ovom periodu imala manje upadljiviji stil odevanja nego sada.

Pohađala sam Treću beogradsku gimnaziju i pamtim taj divan period kao da se juče desio. Na maturu sam išla sa drugom iz klupe Nemanjom - rekla je Dušica, a kako su Nemanja i ona izgledali pogledajte u nastavku.

Foto: Privatna Arhiva/Dušica Jakovljević

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ

Folk zvezda je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa svoje mature, a na njoj je nosila roze, kratku haljinu sa karnerima. Ono što je svima zapalo za oko je da je Cecina haljina bila pocepana, ali to nije smetalo njenim fanovima da joj upute pregršt komplimenata.

KRISTINA KIJA KOCKAR

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruge" i pevačica ne krije da je inspiraciju za matursku haljinu pronašla u stajlingu svetske dive Dženifer Lopez. Ona je podelila fotografiju na kojoj pozira sa svojom mamom, koja joj je uvek bila podrška za razliku od oca koji nije prisustvovao ovom događaju.

Jao, da. Ta haljina je rađena po uzoru na Dženifer Lopez, tada sam mislila da je to kul. Još kao klinka sam slušala i pratila tu muziku. Mada, moram da priznam, ovo danas nikad ne bih nosila - rekla je jednom prilikom Kija.

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

LUNA ĐOGANI

Još jedna učesnica "Zadruge", svoje fotografije sa mature rado deli na socijalnim platformama, a to i nije toliko teško, jer se Luna nije previše promenila od ove noći, koja je bila relativno skoro. Đoganijeva je jednom prilikom istakla da je na maturi nosila haljinu koju joj je poklonila ni manje ni više nego Svetlana Ceca Ražnatović.

Tačno je da mi je Ceca poklonila haljinu za maturu koju više nije htela da nosi. Ja sam praktično bila deo te porodice - rekla je blogerka nedavno.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

DARKO TANASIJEVIĆ

Da ne pomislite da smo jači pol zapostavili, tu je i voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević koji je svoje matursko veče imao 2013. godine u Kovinu, gde je i završio Gimnaziju i ekonomsku školu "Branko Radičević", u koju je išao sa školskom drugaricom Anđelom Anđelković sa kojom se nalazi na fotografiji. Kako kaže, tada su mu emocije bile pomešane, a čitajući govor čak se i zaplakao.

Uvek plačem od smeha kada gledam svoje slike s mature, pa vidite i sami zašto. A matura nam je tad bila, kao i svakom srednjoškolcu, najvažniji dan u životu, a meni posebno, jer sam kao predsednik razreda pred svima čitao oproštajni govor. I naravno, na kraju se rasplakao, ali dobro, posle sam ređao čašicu po čašicu - prisetio se Tanasijević.

Foto: Privatna arhiva

OGNJEN AMIDŽIĆ

Još jedan voditelj televizije Pink koji će vas sigurno oduševiti svojim maturskim izgledom jeste i Ognjen Amidžić. Kao što možete videti na fotografiji ispod, Ognjen je izgledao potpuno drugačije nego sada, bez brade, a za ovaj svečani dan odlučio je da ponese crne pantalone i teget-plavu košulju, koja je bila raskopčana, dok je na glavi imao tada veoma popularnu maramu.

VLADA VUKSANOVIĆ

Popularni maneken se nije mnogo promenio od vremena kada je išao na svoju maturu, pa po fotografiji možemo da zaključimo da je i tada bio frajer na koga su sve cure padale. Dokaz tome je i što je na svoju maturu išao sa čak dve devojke, za koje je objasnio da su njegove drugarice i da se druže od pete godine života.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE SKIDALA OSMEH S LICA: Dea i Mladen među prvima stigli na dodelu nagrada emisije 'Ekskluzivno', voditeljka TV Pink poručila: Nadam se da ću celog života biti 'ŽENA HRABROST'! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Matura

'