AKTUELNO

Opet haos!

Buran odnos Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića ne jenjava već mesecima. Dobro je poznato da je pevač prevario svoju suprugu sa Lunom Đogani pred milionskim auditorijumom u prvoj sezoni rijalitija "Zadruge" te da je nakon toga došlo do njihovog razvoda. Ipak, mnogi su mislili da oni mogu da ostanu barem u korektnim odnosima, ali izgleda da je i tome došao definitivno kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Sloba je objavio fotografiju iz spota za svoju novu pesmu, na kojoj mu se oko vrata nalazi zmija koju je uporedio sa majkom svoje žene.

- Pita me žena "E je l' imaš onu sliku sa slave sa mojom majkom gde sam vas ja uslikala, ne mogu da je nađem. - Evo dušo - glasila je poruka koja je pratila pomenutu sliku, a Sloba je istakao da je to budalaština i da nije mislio na Nadicu.

Iako on nije imenom prozvao Kijinu majku i uporedio je sa zmijom, pevačica je to tako shvatila te žestoko osudila Slobu.

Foto: Printscreen Instagram

Stavljaš, vređaš moju majku pa brišeš i onda demantuješ nešto što je istina. Treba da te bude sramota. Stidi se! - poručila je Kija Slobi.

Da li će Sloba uspeti da se opravda kod Kije i hoće li ipak zakopati ratne sekire preostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'