AKTUELNO

Petica za kraj!

Poslednji nastup u "Pinkovim zvezdicama - All stars" večeras imala je Antonia Gigovska koja je pevala numeru Tošeta Proeskog "Polsko cveke". Inače Antonia ima 18 godina i dolazi iz Skoplja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Antonia je odmah oduševila publiku, ali i stručni žiri, pa su svoje stolice Kija, Milan, Goca, Leontina i Nataša odmah podigli. Svoje emocije nisu mogli da sakriju, a Goca Tržan je čak i zaplakala tokom ovog nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da ovu pesmu posvetim našem Tošetu Proeskom, jer sam sigurna da nas gleda od gore! On je moj idol - rekla je Antonia nakon nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Toše bi u januaru ove godine napunio 38 godina... Bio bi u najboljim godinama i pevao bi kao zmaj! Pošto njega nema, imamo tebe... - rekla je Goca Tržan koja je ponovo zaplakala. Inače, Goca i Toše su bili veliki prijatelji, a čak imaju i duetsku pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako izgleda nastup koji je toliko emotivan da se meni prvi put u životu desilo da mi se stomak naježio. Ovako izgleda dostajanstven nastup. Toliku emociju su prenela na nas da sam ja još uvek paralisana. Sve je bilo dostojanstveno. Ti si pobednica ove večeri, samo napred - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

#Antonia Gigovska

#Toše Proeski

'