AKTUELNO

Zakazali i treće slavlje.

Folk pevač Milan Dinčić Dinča i njegova dugogodišnja izabranica Jelena Sekulić u aprilu prošle godine sklopili su građanski brak, a sada su odlučili da naprave svadbeno veselje, kom su prisustvovali brojni rođaci, kolege i prijatelji.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Mnogobrojne zvanice kojih je bilo oko 400, pristizale su u jedan beogradski restoran gde je slavlje priređeno, a sala za goste je bila uređena raskošnom i bogatom dekoracijom.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Ljuba Perućica, Katarina Grujić, Saša Kapor, Jelena Kostov, Ivana Pavković samo su neki od poznatih imena koji su se pojavili na ovom veselju.

Kada su sve zvanice bile već na broju, mladenci su izašli pred okupljene novinare i dali izjavu.

Mi volimo da se sređujemo, ja ne mogu da se odlučim za jednu haljinu, sad je princeza, sledeći put će biti drugačija haljina, meni to ide u korist, ali on se malo smorio što mora tri puta da se sređuje, slika. Odradili smo ono, tata me izveo od sobe do dnevne - rekla je ponosna mlada.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Nećemo da rasturamo žurku, koja pesma se uklapa u datom momentu to ćemo svirati. Treme nemam, bio sam na hiljadu svadbi. Prvi put se ženim, ali imali smo veridbu, imali smo građansko venčanje - nadovezao se mladoženja.

Njih dvoje su otkrili i da će njihov naslednik maleni Vukan prisustovati ovoj proslavi do kasnih sati.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Biće tu do predveče, on ima neki svoj ritam kad spava - rekli su Jelena i Dinča.

Pink.rs

#Milan Dinčić Dinča

'