AKTUELNO

Novopečena mama sija!

U ovonedeljnom izdanju veše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" gostovala je naša popularna pevačica Goga Sekulić.

Ovo je bio prvi put da se pevačica pojavila na malim ekranima, nakon što je na svet donela svoje prvo dete, sina, kome su Goga i njen suprug Uroš Domanović dali neobično ime, Vasilij Andrej.

Foto: TvPink Printscreen

Sekulićeva je posle porođaja smršala 17 kilograma, te je pred premijernim kamerama blistala, iako je neposredno pre toga sletela u Srbiju iz Ciriha, gde živi sa sinom i suprugom.

Sletela sam pre par sati, super se osećam, puna sam energije. Smršala sam jako brzo. Non-stop sam sa bebom. Uroš i ja imamo istu boju očiju, ali sin ima njegov oblik očiju, a obraščiće na mamu. Ja sam sa njim non-stop, naravno i Uroš je, ali on je sada imao dosta takmičenja, bio je u Americi. Bude nekad naporno, bebi sad kreću zubići, pa je malo nervozan, ali sve u svemu je divna beba - rekla je uzbuđeno Goga.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je u Srbiju došla kako bi se vratila svom poslu, pevanju, pa je najavila i neke nove projekte, kojima će obradovati svoje mnogobrojne fanove.

Odlučila sam da uradim remiks za moj veliki hit "S*ksi biznismen". Spremam puno iznenađenja, ono što se sada sluša. Sutra se snima spot. Bilo mi je mnogo teško što ću tri dana biti razdvojena od bebe. Trenutno ga Uroš čuva. Jednom smo se razdvojili na dva dana - objasnila je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAKO ĆE MILE KITIĆ REAGOVATI? Marta Savić uhvaćena GOLIŠAVA u društvu MNOGO MLAĐEG FRAJERA! (FOTO)

Ona je takođe obećala da sa sinom u Srbiju dolazi uskoro, a nema sumnje da će se tada mnogo više pojavljivati na malim ekranima.

Beba i ja dolazmo u maju, bićemo ovde par meseci - zaključila je Goga.

R. L.

#Goga Sekulić

#Premijera-Vikend specijal

'