AKTUELNO

Njene reči cepaju dušu!

Suprug poznate voditeljke Maje Uzelac, Miroslav Ničić, preminuo je 13. aprila, a voditeljki je ovo bio najteži udarac u životu.

Kada je izgubila čoveka koga je najviše volela na svetu, Maja se od njega oprostila putem društvenih mreža potresnim rečima "Bio je nežan-talentovan-blesav-problematičan-čaroban-za*eban-ekološki aktivan-biljakama okrenut-kuvanjem inspirisan-umetnik-strastven-esktreman-opterećen-posvećen-dečak-ideolog-muž-sin-brat-tata-veseo-tužan-zabavan-težak-lep-dobar-pametan. I moj."

Ona je na svom Instagram profilu objavila i potpuno crnu fotografiju, kojom je takođe označila veliku tragediju koja ju je zadesila.

Bio je takav čovek koji je - u tri različite zemlje, u pet bolnica - napisao, iskomponovao, producirao i otpevao svojoj porodici album od 12 pesama. Toliko je hteo da bude sa nama, i toliko je uradio da nam bude lakše - napisala je voditeljka danas i time još jednom stavila do znanja koliko joj je teško.

PROČITAJTE JOŠ: U DRUŠTVU VELIKIH MUZIČKIH ZVEZDA: Šaban Šaulić ga je obožavao, a sada je naš muzičar uradio nešto što je malo kome pošlo za rukom! (FOTO)

Njihova ljubav počela je pre nekoliko godina. Maja i Miroslav su svoju prvu ćerku Lanu dobili su 22. avgusta 2013. Dve godine kasnije, 4. februara 2015. godine, Maja je na svet donela malog dečaka, kome su ona i nje izabranik Miroslav Ničić dali ime Val.

Pink.rs

#voditeljka

'