AKTUELNO

Smatra da je poštovanje najvažnije.

Tokom snimanja jednog novogodišnjeg programa dogodio se verbalni sukob između pevačica Dragane Mirković i Svetlane Cece Ražnatović, a njihovi odnosi bili su glavna tema nakon ove situacije.

Foto: Instagram

Ovoga puta Dragana je odlučila da progovori o odnosima sa drugim kolegama i tom prilikom istakla da gotovo sa svima ima savršenu komunikaciju.

Ja kada znam da mene moje kolege poštuju, ja znam i da me vole. Postoje prijateljstva na estradi! Postoje kod nas ona prijateljstva koja su zasnovana prvenstveno na poštovanju i to je ono što je najvažnije. Uvek sam tu šta god da im treba - rekla je Dragana.

Foto: Pink.rs

Ja na svu sreću nisam imala to loše iskustvo, pa da je trebao meni neko u zlu da pomogne, ali sam ubeđena da bi mi pola estrade priskočilo, jer znam šta misle o meni. Dokazuju se na lepim stvarima, dešavanjima... Oseti se to. Oseti se da li je fer prema vama i da li vas neko poštuje. Ja sam presrećna što se tiče odnosa mojih kolega prema meni - dodala je pevačica.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: IMA JEDNU OD NAJSKUPLJIH KUĆA U SELU! Komšije Miroslava Ilića otkrile da pevač ruča u kafani za 200 DINARA! (FOTO)

Pink.rs

#Dragana Mirković

'