AKTUELNO

Redovno odlazi u Mrčajevce.

Miroslav Ilić uvek je rado pričao o svom rodnom selu Mrčajevci, koje se nalazi na teritoriji Čačka. Meštani za pevača kažu da je veliki domaćin i skroman čovek koji redovno dolazi u ovo selo.

Foto: TvPink Printscreen

Takvog čoveka nigde nema. Toliko je moćan, a skroman. Video je ceo svet, a najviše voli ovde da dođe. Doduše, otkako mu je otac Života preminuo, slabije svraća, ali viđamo ga svaki put kad je tu. On je jedan gospodin, domaćin i ljudina. Slava ga nije promenila, prema svima je isti. Voli da pomaže ljudima i njegova humanost nema merila - rekla je pevačeva komšinica iz Mrčajevaca.

Pevač je na svom velikom imanju napravio luksuzni raj, pa je njegov posed jedan od najlepših i najbogatijih u Mrčajevcima. Staru kuću je renovirao i podigao još jedan sprat, ali je i drugu fino uredio.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

U dvorištu je napravljen cvetni vrt, a izgrađen je i veliki roštilj. Međutim, pevač je mislio i na svoje unuke, kojima je obezbedio i bazen.

Sagradio je čudo. Pre nego što mu je otac umro počeo je da sređuje kuće. Ovu veću planirali su da sruše do temelja, ali su ipak odlučili da je samo dozidaju. Rođeni brat Mikijeve supruge Gordane je arhitekta i on je sve to osmislio. Obično kad leti dođu porodično, onda roštljaju, prave sedeljke u dvorištu, okupljaju društvo. Svoje imanje ne bi prodao za milijarde jer mu je plac uspomena na oca i detinjstvo, a čula sam da će se uskoro i preseliti tu - dodala je komšinica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada u svoje rodno mesto dođe bez supruge Goce, Miroslav uvek obiđe lokalnu kafanu koja se nalazi u centru, kako bi ručao. Inače, hrana u ovoj kafani iznosi u proseku od 200 do 300 dinara.

PROČITAJTE: ŽALI ŠTO NIJE IMALA MAKAR JEDAN BRAK KAO NJENI RODITELJI! Ovako izgleda majka Nataše Bekvalac od koje je nasledila zanosnu lepotu! (FOTO)

Pink.rs

#Miroslav Ilić

'