AKTUELNO

Ona joj je uvek bila velika podrška.

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - all stars" Nataša Bekvalac, godinama važi za jednu od najlepših naših pevačica, a lepotu je nasledila od svoje majke Mire Bekvalac.

Foto: Kobra

U javnosti se retko može videti majka sestara Bekvalac, a svi koji poznaju Miru kažu da je ona uvek vesela i pozitivna. Nataši je majka bila vetar u leđa i velika podrška u danima kada je počinjala svoju karijeru, mada i pre toga.

Foto: Printscreen Instagram

Kada je primetila da Nataša ima talenat za pevanje, Mira je svoju ćerku kao devojčicu vodila na mnogobrojne festivale gde je osvajala prva mesta.

Mira i Dragoljub, otac Nataše Bekvalac, u skladnom su braku dugi niz godina, a pevačica je u nekoliko navrata govorila i kako joj je žao što nije uspela da ima makar jedan lep brak kao što to imaju njeni roditelji.

Foto: Printscreen Instagram

Iza svake uspešne žene stoji mama! Ovo je moja mama! Bolju nisam mogla odabrati. Majka je majka najlepša bajka. Ova pored mi je mlađa sestra - nedavno je napisala Nataša kada je odlučila da podeli fotografiju sa majkom i sestrom Kristinom.

PROČITAJTE: BEKUTA SINOĆ ZAPEVALA NA KONCERTU SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Svi su pričali o njihovoj SVAĐI, a evo šta Ana kaže posle svega (VIDEO)

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'