AKTUELNO

Teskt ove pesme ustvari jeste oproštajno pismo devojke koja je preminula od raka pankreasa.

Pre tačno 16 godina folk pevačica Indira Radić snimila je pesmu "Zmaj" koja je odmah postala veliki hit, a sluša se i dan danas. Izvodi se i na brojnim veseljima, a malo ljudi zna da ova pesma u sebi krije potresnu, istinitu životnu priču koja bi rasplakala i one kamenog srca.

Naime, dečko i devojka iz pesme su se zavoleli još tokom srednjoškolskih dana. Posle deset godina zabavljanja zakazali su svadbu, međutim sve je pošlo po zlu kada je devojka tada saznala da ima rak pankreasa u poodmakloj fazi.

Foto: TV Pink Printscreen

Venčanje je otkazano, a ona je dečku napisala pismo u bolnici (od reči do reči ove pesme) i zamolila ga da pročita kad ona umre. On se, međutim, napio to isto veče i otvorio pismo. Ujutru, kada je došao u bolnicu, ona je umrla.

Kako se priča, javnosti nepoznati dečko čuvao je pismo punih petnaest godina, nakon čega je rešio da ga proda Marini Tucaković. Ona je pesmu najpre nudila Ceci Ražnatović, ali ju je na kraju ipak otpevala Indira Radić.

Dečko je čuvao pismo 15 godina, a onda rešio da ga proda Marini Tucaković. Ona je prvo pesmu htela da nameni Ceci Ražnatović, međutim, numeru je, na kraju, otpevala Indira.

Pink.rs

#Indira Radić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'