AKTUELNO

Više nije želeo da žive u zajednici, zbog čega je doneo odluku da iznajme stan, dok ne kupe nekretninu.

Nikolija Jovanović i Relja Popović napustili su stan na Voždovcu u kom su živeli sa njenom majkom, pevačicom Vesnom Zmijanac. Šuška se da je između Vesne i Relje došlo do nesuglasica i da je to jedan od glavni razloga zbog kojih su doneli odluku da iznajme stan u kojem će sami živeti sa ćerkicom Reom.

Foto: Pink.rs

Godinu i po dana otkada su započeli zajednički život, Nikolija i Relja su odlučili da napuste stan. Priča se da su imali nesuglasice, naročito Vesna i Relja. Nisu to bile žučne svađe, ali stalno se osećala tenzija. Relja je već duže vreme želeo da njih troje napuste stan i započnu samostalan život. Nikolija nije bila toliko za tu opciju, jer joj je značila majčina pomoć u čuvanju ćerke, ali Relja više nije mogao da izdrži sa taštom - ispričao je izvor, koji je dodao da Vesni navodno nije bilo pravo kada su joj saopštili da se sele, ali da je i ona bila svesna da je tako ipak najbolje.

- Našli su stan u blizini centra grada i preselili se u njega, a trenutno sa agencijom tragaju za nekretninom koju bi pazarili u narednom periodu. Znaju da je to ogromna investicija, ali ne žele da žive u Nikolijinom stanu na Vračaru, već žele da naprave svoju oazu mira - završio je izvor.

Foto: Pink.rs

Da više svo četvoro ne žive na istoj adresi potvrdila je i Vesna.

Da, oni su se preselili sada u stan i planiraju da kupe svoj.Vratila sam se da živim na Vračaru, više nisam na Voždovcu. Nisam gore, vratila sam se u svoj kraj. Tačnije, svuda sam, malo na Vračaru, malo u Atini - rekla je pevačica.

Pink.rs

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Vesna Zmijanac

'