AKTUELNO

Uskoro objavljuje svoju prvu numeru.

Višnja Petrović svojim učešćem u rijaliti programu "Zadruga 2" koji iz dana u dan ruši sve rekorde gledanosti, stekla je veliku popularnost, a nakon što je izašla iz Bele kuće ova nekadašnja učesnica uplovila je u muzičke vode.

Petrovićeva vredno radi poslednjih dana na svojoj prvoj numeri koja nosi naziv "Čovek pravi", a autor ove pesme je Bane Opačić. S obzirom na to da Višnja planira da snimi i spot za ovu pesmu, ona ovih dana marljivo i trenira.

PROČITAJTE: SMANJEN NAGRADNI FOND ZADRUGE: Učesnici rijalitija NIKAD STROŽE kažnjeni! Muk i neverica na licima zadrugara zbog novog pisma Velikog šefa! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Bivša zadrugarka sa pratiocima na Instagramu podelila je nekoliko vrelih video-snimaka iz teretane, u kojima je njena zadnjica došla u prvi plan. Višnja je ovim potezom potpuno raspametila sve pripadnike muškog pola, koji nisu mogli da prestanu da gledaju u njenu zanosnu pozadinu.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

PROČITAJTE: 'JEDVA SAM IZDRŽALA... BILA SAM GOLA' Folk pevačica otkrila kroz kakav je PAKAO prošla, pa priznala: Nadam se da će se ISPLATITI! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Višnja Petrović

'