AKTUELNO

Svoj komentar o Aninoj vezi sa Davidom, ali i o tome što poriče da je bila u vezi sa njim, Marko je dao za Pink.rs.

O nekada omiljenoj zadrugarki Ani Korać mnogi stanovnici Bele kuće, ali i milioni gledalaca promenili su mišljenje. Mnogi su ostali u šoku zbog pojedinih izjava mlade Ivanjičanke, njenih laži i postupaka, a nešto što je najviše zaprepastilo one koji je komentarišu jeste to što je ušla u vezu sa Davidom Dragojevićem, koji je pred očima javnosti prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Šokiran Aninim ponašanjem je i njen bivši dečko Marko Marković, sa kojim je bila u "Zadruzi" pre nego što je rešila da osvoji Davida. Pitali smo zgodnog Crnogorca kako komentariše vezu svoje bivše i Dragojevića.

O njihovoj vezi mogu da kažem samo, narodski rečeno, "našla krpa zakrpu" ili u prevodu - isti su. Baš su jedno za drugo - bilo je sve što je o njima dvoma Marko želeo da kaže.

Budući da se Ana u proteklom periodu ograđivala od svoje veze sa Markom, te je tvrdila da nikad nisu ni bili u vezi, što su demantovali ljubavni snimci koji su zadrugari imali priliku da vide u četvrtak, pitali smo Markovića kako ovaj njen postupak komentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to što je rešila da izbriše iz sećanja sve one lepe trenutke koje su imali i njihovu vezu precrta, isto je rešio da učini i Marko koji sada, s ove vremenske distance, kaže da mu je Ana bila samo "za zabavu".

Povodom toga što dotična negira vezu sa mnom imam da kažem da mi i nismo bili u vezi - zatvoren prostor čini čuda, pa sam morao na neki način da ubijam dosadu - ironično je rekao Marković za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

D. Tanasijević

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'