AKTUELNO

11.5 miliona evra je uloženo u nove projekte!

Juče je na radom doručku, predstavljena nova programska šema, ali i redizajn najgledanije komercijalne televizije na našim prostorima, televizije "Pink". Vlasnik, glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović istakao je da se ovim promenama dolazi do novih transformacija, ali i novih ciljnih grupa.

Ideja nam je da dođemo sa novom transformacijom i sa novim programskim konceptom, do povećanja do različitosti u ukupnoj populaciji. Želimo da dobijamo što više različitih ciljnih grupa. Danas imamo rezultat koji doseže do 2.3 miliona gledalaca, a ideja nam je da povećamo na 3.2 miliona gledalaca dnevno - rekao je Mitrović.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je samo prva faza redizajna samog programa, dok ćete od septembra moći da vidite potpuno novi programski koncept. Televizija Pink posebnu pažnju pridaje igranom programu.

Već sada u nedelju ćemo uspostaviti tri nova projekta. To je "Ko je na vrhu" nova verzija, "Pinkove zvezde", meni najznačajniji projekat je "Hit tvit". Sledeće godine ćemo uložiti 11.5 miliona evra u realizaciju osam igranih projekata, najveći od njih je "Crveni mesec", istorijski program. Rijaliti će biti svedan na onoliko koliko bude bilo moguće - ispričao je Željko Mitrović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U planu je da snimi između 500 i 600 sati igranog programa čime televizija Pink može da parira apsolutno svim svetskim standardima. Kakvi vas još noviteti očekuju na ružičastoj televiziji pogledajte u prilogu emisije "Premijera".

PROČITAJTE JOŠ: POTRESNA ISPOVEST! EVO ŠTA JOJ JE SPASILO ŽIVOT: Anabela otkrila kako je sa samo 20 godina izgledala njena borba sa rakom dojke, pa priznala da je nedavno opet prošla kroz PAKAO, njene reči će vas naterati da se dobro zamislite! (FOTO)

Pink.rs

#Premijera

#Željko Mitrović

'