AKTUELNO

Stao je pred kamere i javno priznao zbog čega nije želeo da pošalje poruku svojoj bivšoj devojci i čestita joj na tome što je postala majka.

Pevač Ljubomir Peručica pojavio se sinoć na promociji spota za duetsku pesmu Pinkovih zvezda Gabrijele Pejčev i Ace Živanovića u jednom prestoničkom restoranu, gde je došao zajedno s verenicom Katarinom.

Foto: Pink.rs

Ljuba je, kako je rekao za naš portal, oduševljen što su Gabi i Aca došli na ideju da snime duet.

- Mislim da je to sjajno! Gabrijela je devojka koja je mnogo atraktivna i odlično peva, Aca je šmeker i moj jako dobar drug i mislim da će to biti sjajan duet - podržao je Perućica svoje kolege, a potom priznao da i on sam vredno radi na svojim novim pesmama kojima će uskoro obradovati sve.

Budući da je na promociju poveo verenicu, pitali smo ima li naznaka da će uskoro stati na ludi kamen.

Foto: Pink.rs

- Mi već polako zakazujemo svadbu, biće krajem godine, tačnije u oktobru. Super mi je, ne bih menjao ništa - priznao je Ljuba.

S obzirom na to da je njegova bivša devojka Aleksandra Prijović pre nekoliko dana svom suprugu Filipu Živojinoviću podarila sina prvenca, pitali smo pevača da li je svojoj bivšoj dragoj čestitao na prinovi.

Foto: Pink.rs

Aleksandra i ja nismo više u kontaktu. Prosto, srećemo se ovako, kao kolege. Iskreno, nisam joj čestitao, ali sigurno kada se negde budemo sreli čestitaću joj - iskren je bio Perućica za Pink.rs, koji nije želeo da iskoristi priliku i javno čestita Aleksandri.

- Više volim kada nekom pružiš ruku i čestitaš mu od srca - objasnio je pevač.

O. B., D. T.

#Aca Živanović

#Aleksandra Prijović

#Gabrijela Pejčev

#Ljubomir Perućica

'