AKTUELNO

Volela je sportiste.

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada je prvo nju, a potom i sebe, ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, u njenom stanu na Voždovcu. Nedavno je na Novom groblju, gde počiva pevačica, obeležen pomen, a njena majka Ljubica tom prilikom bila je skrhana bolom.

Pored Kapisode, koji je bio maneken, Pajčinova se zabavljala i sa još nekoliko poznatih muškaraca sa domaće javne scene, a najslabija je bila na sportiste.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: DOSADIO MU GRADSKI ŽIVOT: Toni Cetinski prodaje vilu, a kada budete videli koliko novca traži, zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Ksenija je karijeru započela krajem 1997. godine, a kada je objavila pesmu "Sviđa mi se on" spekulisalo se da je ona posvećena fudbaleru Predragu Peđi Mijatoviću, sa kojima je tada bila u ljubavnoj vezi. Kada se Peđa pojavio i u jednom njenom spotu, svima je bilo jasno da njih dvoje zaista jesu zajedno.

Međutim, Mijatović nije bio jedini fudbaler koji je uspeo da osvoji Ksenijino srce. Krajem 2005. godine, pevačica se zabavljala sa Ivicom Dragutinovićem, koji nije želeo da prizna ovu romansu.

2008. godine spekulisalo se da je pevačica u vezi sa Predragom Perišićem, ali je i ova romansa ubrzo okončana zbog njegove ljubomore. Iste godine, Ksenija je započela vezu sa Kapisodom, koja se, dve godine kasnije, završila kobno po oboje.

Pink.rs

#Ksenija Pajčin

'