AKTUELNO

Nova "Kontravizija" je na programu u nedelju u 19:15h.

Jasna Milenković Jami ’90-ih godina bila je jedna od najpopularnijih folk pevačica, a crnogorski predsednik Milo Đukanović po nju je slao čak i avion kako bi mu pevela „na uvce“. Jami već decenijama nije bila deo javne scene, a specijalno u emisiji „Kontravizija“ Lava Pajkića progovorila je o razlozima zbog kojih se povukla, ali i vratila u šoubiznis.

Foto: Promo

Mislim da sam primala dosta kritika zbog toga što me nema u medijima, a bila sam na terenu veoma aktivna. Kritike su bile toliko žestoke da je bilo i uvredljivih. Nisam želela da snimam ono što svi snimaju, čekala sam dobru pesmu – kazala je Jami u „Kontraviziji“ koju su mnogi mogli da vide na njenim nastupima u beogradskim restoranima.

Pevačica se na scenu vratila pesmom „Milf“ koju je snimila sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a potom otkrila da je to ono što joj je bilo potrebno:

-Ova pesma je baš u mom fazonu, ono što se i očekuje od mene. Gale (Gastoz) i ja smo dobri drugari i došlo je do divne saradnje, fantastične energije. On je to fenomenalno odradio – dodala je Milenkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu je Jami, posle više od decenije govorila u emisiji „Kontravizija“, gledaoci će imati priliku da vide u nedelju od 19.15 časova na televiziji Pink.

Pink.rs

#Jasna Milenković Jami

#Lav Pajkić

'