AKTUELNO

Više voli mir i tišinu.

Pevač Toni Cetinski odlučio je da proda vilu od 226 kvadratnih metara koju je pre dvanaest godina dobio od svojih roditelja Mirka i Vinke, a koja se nalazi u Radetićima kraj Kanfanara u Istri.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Cetinski je odlučio da svoju vilu proda za 1.250.000 evra, a kada proda ovu nekretninu, Toni ima u planu da kupi manju vilu u Rovinju za sebe i suprugu.

PROČITAJTE: MISTERIOZNA PORUKA I BELA RUŽA: Zalediće vam se krv u žilama kad vidite šta se nalazi na ulazu u zgradu gde je pre devet godina mučki UBIJENA KSENIJA PAJČIN! (VIDEO)

Foto: Instagram

Toni je u jednom intervjuu istakao da ne žuri sa prodajom vile, kao i da je prodaje već duže vreme. Inače, poznati pevač obožava mir i tišinu, jer se zasitio života u Zagrebu.

Ta nekretnina je dedovina, s godinama smo je malo i renovirali. Mojima ne smeta što je prodajem, meni ne treba toliko prostora, ja tražim manju kuću u Rovinju. Verovatno je ažuriran oglas, pa zato piše da se prodaje od početka marta, ali u svakom slučaju to je ta, i ako se nađe neki dobar kupac, zašto da ne - rekao je Toni.

Foto: Instagram

Osim što zauzima veliku površinu, u samoj vili koju je nasledio nalazi se veliki dnevni boravak, kuhinju, tri sobe, tri kupatila i toalet. Osim toga, Cetinski u svojoj vili poseduje i veliki bazen i džakuzi.

PROČITAJTE: KATARINA GRUJIĆ OTKRILA SA KOJIM MISTERIOZNIM MUŠKARCEM JE BILA NA MORU: Kada bi ga videli, ne bi smeli da mi priđu! (VIDEO)

Pink.rs

#Toni Cetinski

'