AKTUELNO

Seća se svakog detalja!

Već devet godina stanar zgrade u Nikšićkoj 6 na Voždovcu ne može da zaboravi taj kobni 16. mart kada se u stanu njegovih komšija desio jeziv zločin kada je maneken Filip Kapisoda vaternim oružjem ubio svoju tadašnju devojku pevačicu Kseniju Pajčin, a zatim izvršio samoubistvo.

Foto: Tv Pink, Promo

I danas se sećam tih suza, kuknjave, jadne Ljubice koja je zatekla mrtvu ćerku, te nezapamćene tragedije koja je zadesila jednu porodicu, a moje komšije i prijatelje. Dan kada je taj Kapisoda ubio našu predivnu Kseniju... - ovim rečima i sa suzama u očima započeo je ispred zgrade u Nikšićkoj ulici na Voždovcu svoju ispovest za naš portal komšija i prijatelj porodice Pajčin.

Foto: Printscreen YouTube/Xenia Pajcin

On se osvrnuo na dan pre tragedije, tačnije na 15. mart, kada je izbila teška svađa između ljubavnog para.

PROČITAJTE: NI DEVET GODINA KASNIJE BOL NE JENJAVA! Karamela ne može da se pomiri sa tim da Ksenije više nema: POZVAO BIH JE PONEKAD, PA SE U TRENUTKU SETIM DA VIŠE NE POSTOJI!

Foto: Pink.rs

Sećam se kao da je bilo juče. Moj sin i ja smo bili ispred zgrade kada se sa renta-karom pojavio Filip. Sa njim je bio i onaj Karamela. Bila je opšta frka i svađa. Moj sin je tada video da Kapisoda u kolima ima pištolj! Rekao mi je: “Tata, hajde da mu uzmemo pištolj”, ali sam ga ja sprečio jer su to ipak Crnogorci, nisam želeo da nam sutra neko naudi. Gore u stanu prštalo je sve od svađe, lupali su prozorima, vratima, drali su se! Ksenija je u jednom trenutku otvorila vrata stana, a njen pas Milisav je pobegao kod mene! Sutradan oko 16 časova se desilo ubistvo i samoubistvo. Strašno, šta da vam kažem... - priča nam komšija iz Nikšićke 6.

Foto: RTV Pink , printscreen

Stariji gospodin, koji nas je zamolio da njegov identitet ne objavljujemo, rekao nam je da mu Ksenija mnogo nedostaje, da često ide na njen grob, kao i da je njena majka Ljubica pre nekoliko godina prodala stan u kojem se desila tragedija.

Da, prodali su taj stan. Kupili su neki ljudi koji nisu iz Srbije. Retko ih viđamo. Znam da su ga potpuno renovirali pre nego što su se uselili u njega - govorio Ksenijin nekadašnji komšija.

Foto: Pink.rs

Mi smo ovog gospodina, koji nam je rekao da je ceo životni vek proveo u zgradi u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin, pitali i šta je po njegovom mišljenju bio uzrok velike tragedije i da li je istina da je Ksenija bila trudna, nakon čega je istakao da se radi o ljubomori.

Ksenija, koliko znam, nije bila trudna. To mi je i Ljubica rekla nakon obdukcije. Taj Filip je bio iskopleksiran, nesiguran... Ksenija je bila jaka, vesela, prodorna žena - navodi on.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Stanar ozloglašene zgrade u Nikšićkoj ulici na Voždovcu u Beogradu, kaže da je poslednji put video pevačicinu majku Ljubicu Pajčin pre nekoliko meseci i da je ona bila loše.

Sve se teže i teže nosi sa tugom. Poprilično je smršala i propala. Jako mi je žao, neviđenu tragediju je doživela - rekao je za Pink.rs komšija tragično nastradale pevačice.

Foto: Pink.rs, Promo

Mi smo na ulazu u Ksenijinu zgradu zatekli i belu ružu pored koje je nepoznati muškarac ostavio emotivnu poruku, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta možete pogledati kako izgleda zgrada u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin.

Pink.rs

#Ksenija Pajčin

'