AKTUELNO

Otkrio i kakvu devojku priželjkuje pored sebe.

Emir Aličković nedavno je objavio numeru "Voli me" koja je za veoma kratko vreme zabeležila veliki uspeh. Frontmen Lapsus Benda je u novoj numeri svoj glas ugostio sa koleginicom Jovanom Pajić iz grupe Ministarke.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Pajić je stvarno super! Odlična je za saradnju, baš sam se iznenadio - govorio je Emir u emisiji Premijera.

Emir je zadovoljan svojom muzičkom karijerom, zbog čega nije sebe želeo da poredi sa nekim od kolega. U nastavku razgovora sa ekipom emisije "Premijera", Emir je bio raspoložen da priča o svom ljubavnom životu, kao i kakvu devojku priželjkuje pored sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: ŠUŠKA SE DA SU U TAJNOJ VEZI, a sad je Teodora Džehverović ovim svima jasno stavila do znanja da više ne želi da je povezuju sa Anđelom! (FOTO)

Samo neka je fina, pa makar bila lepa i bogata. Staviću sutra oglas u novine - izjavio je Emir.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nedavno je u emisiji "Amidži šou" gostovao sa koleginicom i učesnicom prve sezone "Zadruge", Teodorom Džehverović, a pred kamerama Premijere komentarisao je i da li postoji mogućnost da njih dvoje uplove u emotivnu vezu.

To je problem! - kratko je izjavio Emir.

PROČITAJTE: NI DEVET GODINA KASNIJE BOL NE JENJAVA! Karamela ne može da se pomiri sa tim da Ksenije više nema: POZVAO BIH JE PONEKAD, PA SE U TRENUTKU SETIM DA VIŠE NE POSTOJI!

Autor: S. K.

#Emir Aličković

#Teodora Džehverović

'