AKTUELNO

Pevačici nije bilo svejedno dok je slušala svog bivšeg dečka.

Ognjen Amidžić je u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" ugostio fantastične goste koji su imali mnogo toga zanimljivog da kažu javnosti.

Milena Ćeranić, Tedora Džehverović, Emir Aličković i Vuk Mob prošli su set nezgodnih i škakljivih pitanja, a onda je reper odlučio da progovori o svom trenutnom emotivnom statusu i o verenici sa kojom je raskinuo nedavno.

Foto: TvPink Printscreen

Ja tražim pravu ljubav, ali kontam da je nikad neću naći. Ja tražim pravu ljubav, ali sam u glavi napravio savršenu ženu. Imao sam verenicu koju i dalje mnogo volim i koju sam ostavio jer sam video da ona ne zaslužuje mene, zaslužuje nešto daleko bolje od mene. Stvorio sam u glavi savršenu ženu i dok nju ne nađem neću da se skrasim. Verovatno sam napravio najveću grešku u životu što sam ostavio svoju verenicu, to nije dobro za mene, ali je dobro za nju. Ja nju previše volim da bih je ponovo povredio. Ona je previše dobra devojka za mene, veliki pozdrav za moju Biksi - rekao je Vuk Mob na ivici suza.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO: Trampovu ćerku u Beogradu sređivao frizer naše najveće pevačke zvezde! Nije shvatio o kome se radi! (FOTO)

Iako je Milena Ćeranić, sa kojom je takođe bio u vezi, sedela odmah pored njega, reper se nije libio da sa puno ljubavi priča o svojoj bivšoj verenici, koju očigledno i dalje mnogo voli i poštuje.

Pink.rs

#Amidži Šou

#Milena Ćeranić

#Vuk Mob

'