AKTUELNO

Pružila im reči utehe.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila 17. februara u ranim jutarnjim časovima u Nemačkoj stradao je legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić i njegov prijatelj i saradnik Mirsad Kerić, dok je Šabanov kum Slobodan Stojadinović zadobio povrede i nije životno ugrožen.

Foto: Instagram

Nakon što su saznali da je i Kerić preminuo od posledica udesa u bolnici, porodica Šabana Šaulića uputila je njegovim najmilijima reči utehe.

Porodica Šaulić izražava iskreno saučešće porodici tragično nastradalog prijatelja i saradnika Mirsada Kerića. Znamo da ne postoje reči utehe zbog tragičnog gubitka, ali želimo da znaju da u svom bolu nisu sami i da u nama imaju večite prijatelje - glasi saopštenje porodice Šaulić.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: JEDAN ŠABANOV GEST JU JE ODUŠEVIO: Aleksandra Prijović DRHTAVIM GLASOM ispričala zašto je Šaulić oduvek bio njen idol! (FOTO)

Podsetimo, Mirsad je kobnog dana bio na mestu vozača kada se u automobil u kojem je vozio Šabana Šaulića i njegovog kuma Slobodana, zakucao drugi automobil pri brzini od oko 180km/h. Šaban i Mirsad su zajedno imali nastup te noći, kao i ranije, a nisu ni slutili da će to bili ujedno i njihov poslednji nastup.

Pink.rs

#Mirsad Kerić

#Šaban Šaulić

'