AKTUELNO

Njegova supruga Sanela trenutno se sa bratom nalazi u Nemačkoj, a umesto nje je uz Gocu njen suprug, fudbalski trener Zoran Bata Mirković.

U porodičnu kuću Šaulića od nedelje se smenjuju Šabanove kolege, članovi familije i prijatelji, koji dolaze da izjave saučešće njegovoj udovici Gordani i pruže joj podršku i utehu u najtežim trenucima.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Danas su kuću žalosti na Dedinju posetili: Šabanova ćerka Ilda, koja je trenutno najveća podrška majci s obzirom na to da su joj sestra Sanela i brat Mihajlo otputovali u Nemačku gde treba da preuzmu očevo telo, voditeljka Dajana Paunović, pevačice Marina Visković, Marina Tadić, Indira Radić, Viki Miljković... Među prvima je jutros stigla i Mihajlova verenica Danijela Mandić.

U dom Šaulića stigao je i Sanelin suprug, Šabanov zet, trener Partizana Zoran Bata Mirković u društvu kolege Ljubiše Tumbakovića.

Foto: Pink.rs

- Slušao sam njegove pesme i pre nego što smo postali familija. Ali kada sedite i slušate uživo, mnogo lepše zvuči. Skroz druga vrsta zadovoljstva. Ne, nije to zetu na uvce, uvek je sa nama neko veće društvo i bude onako... baš za dušu. Šaban se razume u fudbal, igrao je ranije dok nije počeo pevačku karijeru i često komentarišemo utakmice - rekao je nedavno Mirković koji je više puta isticao koliko ceni i poštuje Šabana.

Prema nezvaničnim informacijama, komemoracija povodom smrti Šabana Šaulića biće održana u petak, 22. februara u 11 časova u Skupštini grada, a istog dana biće održana i sahrana pevaču u 14:30 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'