AKTUELNO

Kao da ga je neka nesreća vukla!

Proslavljeni kralj narodne muzike Šaban Šaulić, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj u blizini grada Biefelda. Sa njim su u vozilu bili i njegov kum Slobodan Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić.

Foto: Pink.rs

Stojanović je za medije ispričao da se pevač sve vreme tokom nastupa neuobičajeno ponašao, da je stalno gledao na sat kao da je negde žurio.

Sve je nekako bilo čudno, još od nastupa koji je imao te noći. Šaban je stalno gledao na sat. To je uradio čim je kročio na binu, a zatim još pet-šest puta tokom koncerta. Kao da je negde žurio, kao da ga je neka nesreća vukla, kao da je žurio u smrt - rekao je Slobodan i ispričao kako je izgledao njihov polazak na aerodrom:

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de, Printscreen/www.nw.de, E-Stock

Dogovorili smo se da odspavamo sat vremena u hotelu, da navijemo sat u 6.15, spremimo se i krenemo na aerodrom. Kada mi je zvonio sat za buđenje, Šaban je već bio ispred mojih vrata i lupao. Pitao sam ga: "Šta ti je, zašto žuriš?! Dogovorili smo se sada da ustanemo." A on mi je rekao: "Pa hajde, molim te, brzo! Zašto kasniš? Žurimo!" - rekao je Slobodan.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: DOZIVALA OCA I JECALA NA SAV GLAS: Šabanova ćerka Sanela doživela nervni slom u Nemačkoj! (FOTO)

Šabanov kum trenutno se oporavlja u bolnici u Nemačkoj, a svoju priču nastavlja ovako:

Nikada pre nije bio takav. Imali smo još tri sata do poletanja aviona, a on se ponašao kao da kasnimo. Ubrzo smo ušli u auto i primetio sam da je nervozan. Čak mi je zamerio što ga nisam probudio tri minuta ranije. Nisam mogao da verujem šta mi priča, ali pustio sam ga, nisam hteo da se prepirem - kaže Stojadinović.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

U automobil u kojem se nalazio Šaban sa kumom i svojim muzičareM, naletelo je vozilo marke "Mazda", a Slobodan je ispričao da je Šaulić primetio i da na njihovim kolima svetla nisu fukcionisala kako treba, a dodao je i kako je izgledala sama nesreća.

Na putu su bili radovi, pa su automobili iz tri trake prelazili u jednu. Samo smo čuli "bam"! Drugo vozilo je naletelo na nas otpozadi, a Mirsad je počeo da koči. Od siline udarca, gepek me je nabio skroz napred, kod Šabana, koji je sedeo na suvozačevom mestu. Na Mirsada je pao sintisajzer, od kog je zadobio težak udarac u glavu. Ja sam nekoliko puta padao u nesvest i budio se. Bilo je jezivo gledati kako doktori pokušavaju da ožive Mirsada. Šabana nigde nisam video. Pitao sam gde je, a lekari hitne pomoći su mi rekli da ga voze u drugu bolnicu. Tada sam se opet onesvestio - završava potresnu ispovest Stojadinović.

Foto: Printscreen/Westfalen-blatt.de, Printscreen Instagram

Pink.rs

#pevač

#Šaban Šaulić

'