AKTUELNO

U emisiji ''Amidži šou'' emitovan je snimak Šabanovog gostovanja koji je sve oduševio.

Vest o smrti velikog pevača Šabana Šaulića, koji je u 68. godini preminuo posle teške saobraćajne nesreće potresla je ceo region.

Njegovi prijatelji i kolege su lično izjavili saučešće porodici Šaulić, neki su to uradili putem društvenih mreža, a neki i tokom gostovanja u emisijama.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Pink.rs

U emisiji "Amidži šou" prikazan je snimak kako je izgledalo jedno od Šabanovih gostovanja i kako je on nekada govorio o svom privatnom životu, kući u Šapcu i ženi Goci.

Prvobitna kuća je srušena, voleo sam je najviše na svetu. Na uglu su bile 4 kafane, mi smo to obožavali. Tu je bilo pomodarstvo da svaka kafana ima po 3, 4 konobarice, koje smo voleli - pričao je Šaban, a onda otkrio da je bio dobar u matematici tokom školskih dana:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bio izvanredan u matematici, što je čudno, bilo je nas tri đaka koji smo se takmičili ko će prvi da digne ruku, čak i pre nego što profesorka postavi pitanje. U školskom dvorištu su uvek bile utakmice, ja sam bio čak i selektor za odabir reprezentacije školske. Kasnije me stric naterao da pevam pesmu Esme Redžepove, možda bih eskivirao strica da nije bio bokser (smeh). Ja sam bio kapiten i pevačke reprezentacije, Miša Mijatović, Haris Džinović, Miroslav Ilić, svi smo igrali, a možda sam čak bio i najbolji - izjavio je tada Šaban, a onda se osvrnuo i na to da mu je veoma teško palo to što je bio izboden nožem:

Pročitajte još: GOVORIO JE DA ŽELI DA GA SAHRANE SA OVIM: Porodica će Šabanu ispuniti poslednju želju, NAJEŽIĆETE se kad čujete sa čim će biti ispraćen na večni počinak!

Foto: TvPink Printscreen

Najteže mi je bilo kada su me izboli nožem, ja sam ušao iz hodnika koji je imao svetlo, a odjednom me ruka povukla u mrak, neko je počeo da ne bode po leđima. Nikoga nisam video, ali sam ceo život sportista, pa sam bežao nazad. Srećom me nije pogodio u nerv, samo sam video kad su uhvatili ogromna vrata, teška, dvojica su bežala, jedan me udario bokserom... Onako ranjen nisam znao gde ću - izjavio je Šaban nekada, a onda govorio o ženi:

Jedan od njegovih najzanimljivijih momenata iz tadašnjeg gostovanja jeste bio kada je Šaban pričao o svojoj ženi Goci.

Gocu sam prevario jednom, onda kada sam je oženio, da se uda za mene, a onda sam to uradio ponovo. Ludovao sam, posebno sa Radetom Vučkovićem, nismo izlazili iz kafane po 2, 3 dana. Žena je poludela, kaže: "Ako ćeš ovako, hajde da se razvedemo", a ja se još nisam ni otreznio. Ja sam rekao: "Može", a kada sam došao sebi pomislio sam: "Pa ja se stvarno razvedoh", Goca mi je poturila neke papire. Na kraju sam rekao: "Neću više nigde." Bilo je to 15 do 17 dana - pričao je tada Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte:

D. B.

#Amidži Šou

#Šaban Šaulić

'