AKTUELNO

Pevačeva ćerka je doživela emotivni slom kada je u bolnici u kojoj je Šaban preminuo dobila njegove stvari.

Sanela Šaulić, ćerka pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, doživela je emotivni slom u Nemačkoj, kada je preuzela očeve stvari.

PROČITAJTE JOŠ: ŠABANOVOJ UDOVICI POZLILO OD TUGE: Goci lekari dali sedative! Ne prestaje da plače, ne može ni da spava!

Foto: E-stock, Pink.rs

- Sanela i njen brat Mihajlo borave u Nemačkoj, kako bi preuzeli očeve posmrtne ostatke i dopremili ih u Srbiju. Iako se najstarija ćerka kralja narodne muzike svih ovih dana držala hrabro i bodrila porodicu, ipak je doživela je emotivni kolaps kada su joj u bolnici dali Šabanove stvari koje je imao sa sobom u trenutku nesreće. Sanela je jecala i na sav glas dozivala mrtvog oca, a dugo nisu mogli da je smire suprug Zoran Bata Mirković i brat Mihajlo - otkriva izvor.

Foto: TV Pink

- Mihajlo, Sanela i njen suprug Zoran Bata Mirković su, istog dana kada se nesreća dogodila, otputovali za Nemačku, kako bi preuzeli Šabanovo telo, a tamo će biti sve do četvrtka, kad treba da bude završena obdukcija. Cela Šabanova porodica je duboko potresena zbog njegove tragične pogibije, te su odlučili da sin Mihajlo i ćerka Sanela preuzmu na sebe najteži zadatak. Iako se Sanela sve do odlaska u Nemačku držala hrabro i nije dozvoljavala da je emocije slome, to se ipak desilo, kada je dobila očeve stvari - priča izvor blizak porodici Šaulić i objašnjava da je pevačeva ćerka doživela emotivni slom, kada je u bolnici u kojoj je Šaban preminuo dobila njegove stvari.

Autor: Pink.rs

#Sanela Mirković

#Šaban Šaulić

'